Ron Dirks - totaalconcept voor de aanleg van uw badkamer keuken en toilet

Wij hebben een erg goede en fijne samenwerking met Svea keuken en bad.
Wij zijn in 2015 elkaar tegen het lijf gelopen en vanaf dat moment klikte het meteen. Zij dragen de zelfde visie als ons “ Stel de klant voorop dan komt de omzet vanzelf “.
Zij beschikken over een showroom waar 15 keuken en 8 badkamers op gesteld staan, deze staan er puur en alleen ter ondersteuning voor het ontwerp van uw droomkeuken of droombadkamer.
Doormiddel van een realistische 3D-ontwerpen worden er verschillende mogelijkheden en opties aan u voorgesteld en krijgt u een duidelijk beeld van uw nieuwe droomkeuken of droombadkamer.
De kar wordt hier getrokken door Ivo Broeckx die samen met zijn zoon Cem en Marieke zich 100% inzetten om aan uw wensen te voldoen. Zij houden net als ons van persoonlijke aandacht, top service, kwaliteit. toegankelijke bereikbaarheid en een heerlijke bak koffie.
Svea beschikt over een enorm assortiment en maakt gebruik van enkel en alleen de A-merken in de markt, waar wij en zij achter staan. Voorbeelden hiervan zijn: Grohe Hansgrohe, Dornbracht, Villeroy & Boch, Novellini , Easydrain, Geberit en vele meer.
Ons advies luidt: “ Laat u inspireren door het team van Svea keuken en bad en laat ons U ontzorgen van A tot een prachtige badkamer”.


Svea Keuken en Bad
Ekkersrijt 4084
5692 DA Son

0499-745420
06-29259855


De showroom is 7 dagen per week geopend